Resursa umana este unul dintre punctele forte ale Romanitei, profesionalism si traditie deopotriva. Romanita a fost infiintata in anul 1972 si multi dintre parintii celor peste 1200 de oameni care lucreaza in prezent aici au fost la rindul lor salariatii fabricii.

Doamna director general, inginer Iuliana Tihon Dinoiu, are o experienta  de 40 de ani in industria de textile si tot de atatia ani lucreaza la Romanita. Decizia ei de retehnologizare cu masini performante la cel mai inalt nivel a fost cea care a propulsat Romanita in linia intai  si a rescris succesul fabricii pe piata actuala.

Romanita produce confectii textile in regim FOB si LOHN, confectii usoare si semigrele, executate din tesaturi si tricoturi din fibre naturale si sintetice:

·    Bluze

·    Camasi

·    Sacouri

·    Rochii

·    Fuste

·    Pantaloni


Combinatia optima "calitate-performanta-pret" a atras clienti importanti care au remarcat ceea ce am propus de la inceput: in Romanita se pot fabrica produse la standarde occidentale.

Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri si de aceea de-a lungul timpului am avut si avem colaborari fructuoase cu unele dintre cele mai importante companii din domeniul confectiilor textile:

·     Hennes & Mauritz ( H&M ) – Suedia

·     CANDA ( divizie C&A ) – Germania

·     Inditex ( Zara ) – Spania

·     Acrobell T/A Lord (retailer pentru H&M , Top Shop , River Island , Miss Selfridge , A-Wear ) – Anglia

·     Jon Adam ( retailer pentru C&A , Clockhouse , Yessica , Tesco , Naf-Naf, Mim ) – Anglia

·     Pact 2004 SA ( retailer pentru Bershka , Zara ) – Spania

·     Next Near - Anglia

·     Marks&Spencer – Anglia

·     Miroglio Vestebene – Italia

In vederea mentinerii la cote inalte de calitate a produselor si serviciilor oferite de firma noastra, S.C. Romanita si-a ales furnizorii din randul firmelor cu performante in domeniu.

 

  FURNIZORI TESATURA:

In urma unei analize complete a pietei tesaturilor din Europa si Turcia, Romanita a ales sa colaboreze de-a lungul timpului cu cele mai importante companii de profil.

  FURNIZORI AUXILIARE:

Companiile cu care Romanita coopereaza intrunesc cele mai inalte standarde in domeniul calitatii , toti partenerii nostri indeplinind cerintele pe care clientii nostri le impun.

 
Fabrica de confectii S.C. Romanita S.A. ofera o gama larga de servicii, adaptate la nevoile fiecaruia dintre clientii nostrii. Serviciile oferite se integreaza in sfera productiei de confectii textile, calitatea acestora fiind un promotor al imaginii societatii pe plan intern si in special extern.

Compania noastra poate realiza intreaga gama de operatiuni legata de procesul de productie, incepand cu achizitionarea de tesatura si accesorii si terminand cu exportul produselor catre partenerii nostri.

Serviciile noastre includ :

·     intocmire documente pentru import – export

·     productie confectii usoare si semigrele : bluze, camasi , rochii, fuste, pantaloni, sacouri in regim FOB si LOHN

·     servicii de contabilitate si evidenta personal

·     cazare 60 garsoniere